Beste zwemmers van het Rooie Paerd,

 

Zoals jullie misschien al wel weten gaat Maarten van der Weijden in de zomer van 2018 de 11 steden tocht zwemmen. In die 11 steden kan je ook een stukje met Maarten meezwemmen. Een aantal zwemmers van onze vereniging heeft hier wel zin in, en misschien wil jij hier ook wel aan meedoen ?

We willen het team “Het Rooie Paerd Moerdijk” inschrijven voor Bolsward zondag 19 augustus 2018 tussen 14 en 16 uur. Je hoeft geen lid te zijn van de vereniging om je bij dit team in te schrijven, uiteraard moet je wel een (geoefende) zwemmer.

Interesse ? lees meer op www.maartenvanderweijdenfoundation.nl/11stedenzwemtocht/ Hier staat ook een stukje over inschrijfgeld en sponsorgelden die opgehaald moeten worden, want het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de genezing van kanker.

Als je mee wilt zwemmen met het team “Het Rooie Paerd Moerdijk”, wacht dan nog even met inschrijven maar stuur even een mailtje naar zwemvereniginghetrooiepaerd@gmail.com. Want misschien besluiten we om in een andere stad mee te zwemmen als dat  voor de meerderheid  beter uit komt.

Graag even laten weten als je interesse hebt (of bijv. een voorkeur voor een andere stad) via mail voor 1 oktober 2017.

 

Willem Willeboordse